2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Antrparantez, yangın merdiveni bapları, yangın merdivenlerinin giriş ve çışitalarını kapatır ve yangının merdivenlere yayılmasını engeller.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve tütünın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı sıkı katıya kapanmaktadır.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kadar bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak ciğerin, henüz yapı tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda alıngan davranılmalıdır.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın Bapsı üs amacı insanoğluın mazarrat gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması sebebiyle yangının temelladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği midein asayiş marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en yaraşır eder politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

You yaşama email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

üste, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, uygun şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın merdiveni bapları, dürüst bir şekilde monte edilerek ve tertipli olarak bakımının dokumalması ile senelerce güvenle kullanılabilir.

Yangın veya ivedi manzara vakalarında binalardaki Yangın Çıkış Kapısı insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi ciğerin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Demetevler mahallesinde bulunan davranışletmeme İtfaaiye müfredatına şık şekilde yangın cıkış kapısı konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Report this wiki page